O nama

Pink Ćevabdžinice d.o.o. Kragujevac je preduzeće koje se već dugi niz godina uspešno bavi distribucijom mesa i proizvoda od mesa. Naši klijenti su trgovinski lanci i marketi, ugostiteljski objekti i hoteli, koji su prepoznali kvalitet naših proizvoda, kao i pouzdanost i preciznost distribucije. Verujemo da je svaki naš klijent prvenstveno saradnik u zajedničkom poslu, pa u skladu sa time obezbeđujemo i stručnu podršku, na obostrano zadovoljstvo.

Preduslov za uspešnu saradnju je konstantno unapređivanje proizvodnih procesa i ulaganje sredstava u najsavremeniji pogon za preradu mesa. Baš iz tih razloga 2008. godine započinjemo saradnju sa preduzećem Mek-Motta, liderom u proizvodnji mesa i mesnih proizvoda.

Zahvaljujući toj saradnji, kvalitet naših proizvoda garantuje sveže meso sa Zlatiborskih pašnjaka i njegova prerada po HACCAP, HALAL i IFS sistemu kvaliteta. Spoj tradicionalnih recepata, savremene tehnologije i najviših standarda obezbeđuje jedinstveni ukus po kome smo prepoznatljivi.

Svojim klijentima nudimo mogućnost dobro organizovane veleprodaje i dostave svih naših proizvoda. Ukoliko ste zainteresovani za distribuciju mesa autentičnog ukusa dovoljno je da nas kontaktirate. Tim naših menadžera će doći do Vas i ponuditi adekvatan oblik saradnje, znajući da je dobar proizvod garancija uspeha u poslu.

Ukoliko ste zainteresovani postoji i mogućnost održavanja prezentacije u Vašem objektu kako biste se i neposredno uverili u kvalitet naših proizvoda i usluga koje pružamo. Kontaktirajte nas već danas i zakažite posetu stručnog osoblja koje Vam stoji na raspolaganju.

Snagu i stabilnost kompanije postižemo vrhunskim kvalitetom proizvoda, ali i posticanjem i razvijanjem malih porodičnih firmi. Propagiranjem franšiza i bezuslovne podrške spremni smo da pomognemo razvoj male privrede. Ovakav sistem poslovanja dao je rezultate pa naše proizvode možete naći širom Srbije.

Sedište firme u Kragujevcu

Internacionalnih brigada 49a
34000 Kragujevac
Telefon: 069 252 606 1
Radno vreme:
Radnim danima 07:00 | 15:00
e-mail: kragujevac@cevabdzinice.rs
e-mail: pinkpanter.fransiza@gmail.com

Predstavništvo u Beogradu
Brojevi telefona

WYSIWYG HTML Editor